Mijn favorieten

EEN HUIS VERKOPEN

Een bord in de tuin plaatsen kan iedereen wel. Een pand verkopen is heel wat anders.
Het bepalen van een juiste vraagprijs, de presentatie, aanbieden aan de juiste kandidaten, het tuinbord, adverteren op de juiste plaatsen in de dag- en weekbladen, bezichtigen van Uw pand, het beantwoorden van vele vragen, het professioneel beoordelen van de koperspotentie en ontbindende voorwaarden, jarenlange ervaring in het deskundig onderhandelen, het opstellen van een juridisch waterdichte koopovereenkomst en de afhandeling daarvan tot en met de notariële overdracht, zelfs de nazorg daarna zijn voor ons dagelijkse acties, die wij met ons team met veel zorg en aandacht uitvoeren.

MET ONS TEAM BEREIKEN WIJ STEEDS OPTIMALE RESULTATEN
Als plaatselijk en regionaal goed bekend staand NVM makelaarskantoor zijn wij reeds jarenlang actief in de markt en een vertrouwd adres geworden. Als makelaars met veel ervaring weten wij de juiste middelen in te zetten voor een adequate dienstverlening met een prima score.

"PANDGERICHT, maar zeker ook KLANTGERICHT" staat hoog in ons vaandel geschreven.
Ons jarenlange lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), het A-merk in Nederland, met alle daaraan voor U verbonden
voordelen, denk aan spreiding van Uw pand in de markt via het NVM- circuit en Internet voor landelijke aandacht en zelfs daarbuiten, staan tot Uw beschikking.
Maar ook juridische bijstand en voor wie wil is er de NVM-huisgarantie.

U WILT UW PAND VERKOPEN ?
Of dat het een woonhuis, appartement, villa, bedrijfspand, een perceel grond of stukje bos betreft, wij vergroten Uw kansen en verkleinen Uw risico's.
Neem even contact op of loop gewoon even binnen als U in de buurt bent. Het eerste gesprek is bij ons altijd vrijblijvend en gratis.