" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Jansen & van Tuijl is een NVM-makelaarskantoor dat sinds 1963 actief is. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de regionale en plaatselijke omstandigheden in de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring maken wij uw wensen werkelijkheid.
 
Bij Jansen & van Tuijl weten we wie u bent!
 
Wij denken pandgericht maar ook zeker klantgericht. Ook na de verkoop of aankoop van uw woning kunt u bij ons terecht voor vragen of adviezen. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een goed gesprek of een lekkere kop koffie.
 
Wij zijn gevestigd aan ’t Dorp 4 te Heesch. Hier zitten wij zeer centraal in ons werkgebied dat zich voornamelijk uitstrekt over gemeente Landerd, Maasdonk, Oss en Bernheze. Maar ook buiten deze regio kunnen wij u van dienst zijn!
 
De kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij heel belangrijk. Onze makelaars beschikken dan ook over de juiste opleidingen, houden hun kennis up-to-date door trainingen en cursussen te volgen aan onder andere de Academie voor Vastgoed.
 
Wij zijn actief binnen de wereld van het vastgoed. Wij volgen de trends en ontwikkelingen op de voet. De nieuwste regels en wetgeving worden door ons nagestreefd en toegepast binnen onze dienstverlening.
 
De Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM) ondersteund ons met deze zaken. Door ons jarenlange lidmaatschap bij de NVM hebben wij goede contacten, een groot netwerk en blijven wij goed op de hoogte van de veranderingen.
 
Zo proberen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.