Mijn favorieten

WELKOM OP ONZE WEBSITE


Jansen & Van Tuijl makelaars o.g. is vanaf 1997 op de regionale markt actief en is een voortzetting van een reeds in 1963 gestart NVM-makelaarskantoor in onroerende goederen.
De makelaars beschikken over een gedegen opleiding met een zeer ruime jarenlange ervaring en zijn uitstekend op de hoogte van de plaatselijke en regionale omstandigheden.
Deze jarenlange ervaring staat mede borg voor een optimale dienstverlening aan U als consument.
 

VESTIGING
Onze vestiging aan 't Dorp 4 te Heesch, gemeente Bernheze, is zeer centraal gelegen in ons werkgebied, dat met Heesch en Oss als centrum zich uitstrekt over de gehele regio Oss, wij noemen; Landerd - Maasdonk - Oss en Bernheze, kortom met een noordelijke begrenzing van rivier "De Maas" in een straal van circa 15 km rondom Heesch/Oss.
 

KWALITEIT
Kwaliteit in dienstverlening staat hoog in ons vaandel. Het jarenlange lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM) bewijst dat.
Opleiding, scholing en bijscholing zijn ons niet vreemd.

Ons devies;
PANDGERICHT, maar zeker ook KLANTGERICHT !
 

KLANTTEVREDENHEID
Uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek onder een groot aantal NVM-leden scoorde ons kantoor zeer hoog, waar het gaat over betrouwbaarheid en service naar onze cliënten.

 A.H.J. Jansen NVM register makelaar taxateur o.z.

 W.J.M. Aartsen assistent register makelaar taxateur